STARTSIDA | PRODUKTER | NYHETER | GALLERI | VIDEOS | FYNDHÖRNA | LÄNKAR | BEGAGNAT | KONTAKTA OSSUnik tryckmetod för tryck på de flesta material såsom papper, kartong, well, olika typer av plaster, metaller, glas, porslin, textilier, trä, sten, betong, kakor, godis m.m. m.m.

Särskilt kännetecknande för metoden är att det går att reglera färgtjockleken med olika duktäthet. Det gör bland annat att det är en bra metod för utomhusapplikationer. Samt att den ger en mycket bra tålighet mot mekaniskt och kemiskt slitage.

Vi har Screenmaskiner för alla ändamål. Vårt sortiment sträcker sig från små plantryckmaskiner till stora, industriella screenmaskiner för rund- och specialtryck. Självklart har vi även ett brett sortiment av torkar, rengöringsmedel och annan kringutrustning.Vi har ett stort urval av automatiska screenmaskiner för tryck på exempelvis t-shirts. I vårt sortiment finner Du även mellantorkar, automatiska förpackningsmaskiner, rengöringsmedel och spolskåp.Tryck på plana och runda föremål. Konvexa och/eller konkava. Tampotryck är den enda tryckmetoden som trycker på t.ex. golfbollar.

Tampomaskinerna är vanligt förekommande när det gäller tryck på produkter som vitvaror, dataprodukter, pennor och en mångfald av promotion- och industriprodukter. Listan kan göras mycket lång.

I vårt sortiment finns såväl stora som små tampomaskiner som kan göra det mesta. Vi tillhandahåller klichéer, tamponer, tvättmaskiner för tamponer och torkutrustning.
Används främst för att överföra text och bilder till textilier. Kan även användas på hårda material som vissa metaller, keramik och glas.

Vårt flaggskepp - SP-45 har en unik konstruktion som gör det möjligt att överföra transfers på ett smidigt sätt över ojämna ytor - exempelvis blixtlås eller fickor.Våra Lasersystem erbjuder nya sätt att märka produkter genom att systemet styrs via en dator. Detta medför enkel märkning av exempelvis dynamiska sifferserier eller snabb och enkel personlig märkning av produkter.

Lasertekniken lämpar sig väl för att monteras in i olika produktionslinjer, men kan även användas för att märka t.ex. reklamartiklar eller textilier.

Lasermärkning kan med fördel kombineras med laserskärning. En process som lämpar sig mycket väl för t.ex. olika plaster eller metaller. Även trä och andra material fungerar bra i detta sammanhang.

Genom att kombinera märkning och skärning i samma process sparas mycket tid och omställningar.

Laseraggregaten har särskilt utvecklade tillbehör för att få denna teknik att fungera på ett kostnadseffektivt sätt.


Framställ ett filmoriginal med en vanlig bläckstråleskrivare för såväl screentryck som dekorblästring. De flesta bläckstråleskrivare fungerar bra med den specialpreparerade folien som ger mycket god svärta och en bra upplösning.
 En märkesmetod som vi även benämner Fotobläster, då blästermaskerna framställs med hjälp av fototeknik. Används främst på hårda material som exempelvis glas. Glasbruken använder tekniken för att dekorera glasprodukter. Kan även användas för bland annat metall, trä, sten och marmor.
Med
 OKI Pro8432WT (en färgskrivare med vit toner), och FOREVER transferpapper kan framställa transfer till nästan vilket material som helst t.ex. textilier av alla kulörer, keramik, glas, akryl, skinn, plast, metall, trä, kartong, papper, nylon osv. 

 


KE LEVIN AB  Anderbäcksvägen 13 - 611 75, Enstaberga  Tel: 0155-577 00
Member of Stockholm Chamber of Commerce - Swedish Screenprinters ass - Swedish Graphic Machinery Suppliers ass